ful fitta

Hej! Jag är en tjej på 15år och har sån grov ångest över min fitta. Den förändrades när jag gick i 6an och har varit jätteful ända sedan dess. Själv trodde jag alla fittor såg ut som i porrfilmerna. Små blygdläppar (snarare inga), inga "fula" veck, ingen ägde en bullfitta och allt var bara  Har så himla ful fitta:. jag känner att jag aldrig kommer att våga ha sex för jag käms så över min fitta. mina innerläppar händer utanför de yttre, jättemycket. är detta.

Ful fitta Video

Brittas fitta

Ful fitta - Gay Porn

Ha det fint och snacka loss! Alla fittor ser olika ut. Jag förstår, ta bort denna ruta! Starta en ny diskussion   Håll koll på tråden. Om den inte är typ extrem på något sätt Vad gäller tvärt om: Så gott som alla killar gillar den fitta de har framför sig.

Ful fitta - Porr

Klicka här för att  logga in  eller  registrera dig. Jag förstår, ta bort denna ruta! Alla åsikter uttryckta på Fragbite representerar varje enskild skribent och överenstämmer inte nödvändigtvis med Fragbites åsikter. Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till H. Jo, en viktig grej till: Även om jag föredrar fittor med väl synliga inre blygdläppar så skulle jag inte tveka att ta hand om en fitta där de inre blygdläpparna är dolda eller små. Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress. ful fitta